Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Zuiderzeestraatweg 209,
8096 BJ Oldebroek
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

 
De Lekkerste Wedstrijden

Frietje – met topping

Het Lekkerste Frietje

met topping

Het Lekkerste Frietje met topping gaat erom dat je niet alleen lekkere friet gaat maken, maar daar ook een topping overheen doet die de jury doet watertanden en van de stoel af laat vallen.

Arn Zuyderduin (foto) was een van de laatste die zich afgelopen editie inschreef, maar dan wel met een winnend gerecht! De jury was vooral gecharmeerd van de ogenschijnlijke eenvoudigheid, maar perfecte uitvoering van dit frietje met speciale topping: Limburgs Zoervleis met Amsterdamse uitjes, een bitterbal, pickles en peterselie.

Heb jij de ballen om mee te doen met deze 2e editie?!

Wedstrijdreglementen

Zonder kaders geen wedstrijd. Deze maken het juist leuk. Onder tijdsdruk mogelijkheden creëren om zo tot een heerlijk frietje te komen.

5 identieke creaties

< 9 min

Verkoopprijs < € 9,50

Kostprijs > € 3,50

Klik hier voor het wedstrijdreglement

De vorige keer…

Arn Zuyderduin won tijdens de Horecava 2019 met zijn ‘Comfort frites’ deze nieuwe en prestigeuze vakwedstrijd. Arn is eigenaar van Vlaams Friteshuis Van Gogh in Amersfoort. De vakjury prees het winnende frietje vanwege de eenvoud en de perfecte uitvoering. De topping bestond uit Limburgs Zoervleis met Amsterdamse uitjes, een bitterbal, pickles en peterselie.

De top 3 van Het Lekkerste Frietje, met topping 2019:
#1: Arn Zuyderduin, Vlaams Friteshuis Van Gogh, Amersfoort
#2: Jolijn Witlox, De Kafmolen, Schijndel
#3: Emre Mehmed, Bijenkorf Kitchen, Den Haag