Stichting de Lekkerste Wedstrijden
Zuiderzeestraatweg 209,
8096 BJ Oldebroek
NL74 Rabo 0348 481 020
kvk.nr.41042618

 
De Lekkerste Wedstrijden

Lunchgerecht, Catering

Het Lekkerste Lunchgerecht, Catering

Onderscheid je van concurrentie en collega’s en schrijf je in voor het Lekkerste Lunchgerecht in de categorie Catering. De wedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje’ heet vanaf 2019 ‘Het Lekkerste Lunchgerecht’. Zelfde wedstrijd, andere naam. De basis blijft brood, alleen vinden we dat de creaties meer verdienen dan de naam ‘broodje’. Want bijzondere creaties zijn het!!

Deze wedstrijd is bedoeld voor koks en/of medewerkers van cateringbedrijven. Je bereid live vijf identieke lunchcreaties, welke door de vakjury worden beoordeeld. Let op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar let vooral op een uniek en spraakmakend karakter. Stoot jij Audrey van de troon?

Wedstrijdreglement

Zonder kaders geen wedstrijd. Deze maken het juist leuk. Onder tijdsdruk mogelijkheden creëren om zo tot een heerlijk lunchgerecht te komen.

5 identieke creaties

< 7 minuten

Verkoopprijs < € 7,50

Kostprijs > € 2,50

v.l.n.r. Roland Biermans (2e), Audrey Biermans (1e) en Sven Bergström (3e).

De vorige keer…

Zo vader, zo dochter in dit geval. Audrey Biermans won in de voetsporen van haar vader, die deze wedstrijd al 3x (!) op zijn naam schreef. Biermans werkt bij restaurant Dukdalf in Kerkdriel. De vakjury prees het winnende lunchgerecht vanwege het gebruik van streekproducten, waaronder een Erpele mik (broodje) en een ribeye van het Livar varken. De balans tussen alle producten, de manier hoe het eruit zag in combinatie met de smaaksensatie, maakt haar broodje de absolute winnaar.